Detalii lectii

NOTA: CONTINUTUL ACESTUI BLOG ESTE PROTEJAT DE LEGEA PRIVIND DREPTUL DE AUTOR SI DREPTURILE CONEXE NR. 8/1996 CU MODIFICARILE SI COMPLETARILE ULTERIOARE. ORICE FOLOSIRE SAU COPIERE ABUZIVA A MATERIALELOR ESTE STRICT INTERZISA. AVETI NEVOIE DE ACORDUL EXPRES DIN PARTEA AUTORULUI. 

In prealabil de inceperea a pregatirii, se va face o testare a fiecare elev, pentru a se verifica aptitudinile muzicale generale (simt ritmic, ureche muzicala).

Indiferent de stadiul elevului, incepator, mediu sau avansat, se urmaresc:

Invatarea citirii si scrirea oricarei partituri si stil muzical indiferent de dificultate;

– Exersarea si invatarea tehnicilor de canta liber si a improviza pe orice stil sau indiferent de maniera, armonico-ritmica sau solistica;

– Invatarea tuturor tehnicilor avansate de chitara prin niste metode interactive, in mod progresiv si personalizat;

Varsta minima a elevului este de 10 ani nu exista o varsta maxima;

Lectiile pot fi individuale, cat si in grup de maxim 3 persoane;

– Locatia de desfasurare a lectiilor este prestabilita.

– Datorita programului incarcat, NU onorez lectii la domiciliul elevului.

– Programul de pregatire si toate informatiile aferente sunt foarte consistente.

– Pentru cele mai rapide rezultate,  se recomandă o frecvenţă una/doua sedinte saptamanal ( in functie de inclinatia muzicala si durata studiului individual, rezultatele pot varia).

– Durata lectiei este de 60 de minute ( cu posibilitate de prelungire).

– Este necesar ca fiecare elev sa detina un instrument propriu (acustic sau electric),  restul echipamentelor  (amplificare, pedale de efect, cabluri si altele) sunt asigurate de mine.

– Este nevoie de programare telefonica in prealabil.

– Fiecare elev beneficieaza de un sistem modern si performant de pregatire pentru a obtine cele mai bune rezultate in cat mai putin timp posibil.

– In situatia amanarii sedintei de pregatire, se va face o reprogramare telefonica in functie de timpul disponibil, astfel incat sa se onoreze angajamentele anterioare.  

– Amanarea pregatirii va duce insa la marirea duratei de studiu, sincope, o lipsa de motivatie si rezultate mai slabe comparativ cu studiul constant al instrumentului.

– Nerespectarea indicatiilor legate de piesele si exercitiile care trebuie abordate progresiv, cantatul „pe bucati” a unor piese (doar refrenul, strofa, cateva note dintr-o partitura complexa de solo) va indeparta mereu elevul de un rezultat palpabil si in mod indirect, prin distragerea atentiei de la elementele esentiale, va mari in mod considerabil durata de pregatire.

IMPORTANT !!!

–  Datorita numarului mare de elevi si programului zilnic nu lucrez decat cu acei elevi care consider ca au un progres evident.

– Se ofera maxim de seriozitate si implicare, cer si din partea elevului  aceleasi lucruri. 

– Sunt excluse si refuzate cererile pentru lectii pe o perioda scurta 1-2 luni. Vastitatea informatiilor din cadrul programului de pregatire nu permit asimilarea acestora. 

– Incetarea lectiilor dupa o perioada de cateva luni, indiferent de nivelul personal, nu va garanta nici unui elev ca pregatirea a avut rezultatele scontate. Eficienta pregatirii se bazeaza pe frecventarea in mod constant a lectiilor si pe un program de studiu individual serios si sustinut.

– Durata pregatirii poate varia in functie de nivelul cunostintelor prezente si stadiul dorit, aptitudini individuale, timpul acordat studiului individual, experienta de scena si multi alti factori. 

– Studiul individual zilnic de minim 1/2 de ora este absolut necesar si obligatoriu, inexistenta acestuia, lipsa progresului pe instrument sau neseriozitatii din partea elevului, duc la excluderea definitiva din programul de pregatire. 

– Pentru alte detalii, referitor la tarife sau alte intrebari, vizitati PAGINA DE CONTACT.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s