Cursuri si meditatii de chitara si bass

NOTA: CONTINUTUL ACESTUI BLOG ESTE PROTEJAT DE LEGEA PRIVIND DREPTUL DE AUTOR SI DREPTURILE CONEXE NR. 8/1996 CU MODIFICARILE SI COMPLETARILE ULTERIOARE. ORICE FOLOSIRE SAU COPIERE ABUZIVA A MATERIALELOR ESTE STRICT INTERZISA. AVETI NEVOIE DE ACORDUL EXPRES DIN PARTEA AUTORULUI. 

Fie ca esti incepator si nu cunosti nimic despre chitara sau bass, sau canti deja cu o trupa dar ai multe intrebari muzicale la care nu poti sa gasesti un raspuns, vrei sa te perfectionezi pe instrument sau nu gasesti un profesor de chitara sau bass in Constanta suficient de pregatit pentru nivelul dorit de tine, poti apela cu incredere la serviciile mele.

Cursurile si meditatiile pentru chitara si bass se bazeaza pe informatii teoretice si practice deprinse pe parcursul unei experiente muzicale si chitaristice de peste 20 de ani, timp in care am descoperit cele mai usoare si eficiente metode de a invata chitara sau bass-ul in mod eficient si progresiv, indiferent de nivelul de expertiza dorit, fie ca vrei sa canti cateva piese pentru a impresiona prietenii, sau sa poti performa impreuna cu o trupa de profesionisti sau sa poti sa stai alaturi pe scena de cei mai importanti solisti sau trupe ale momentului.

Intr-o perioada de maxim 2-3 luni, respectand frecventa minima a lectiilor, toate sfaturile si indicatiile referitoare la exercitiile destinate incepatorilor, durata minima a studiului individual si abordarea progresiva a pieselor pentru incepatori, fiecare elev va putea canta piese din repertoriul international, fara sa isi mai puna intrebari daca ceea ce canta este corect ritmic, ce note sau ce acorduri canta pe instrument, cum se scriu notele sau acordurile din acea piesa si multe alte intrebari.

Studiul de unul singur acasa al chitarei sau al bass-ului este de multe ori soldat cu un esec si niciodata nu vei putea depasi stadiul de incepator decat in minim 2 ani de zile, vei fi mereu lipsit de motivatie, vei deprinde multe tehnici in mod gresit, nu vei stii niciodata daca ceea ce canti este corect ritmic sau armonic, nu vei intelege notiuni de teorie muzicala si nu vei putea citi note de pe o partitura.

Impreuna cu un profesor durata poate sa fie scurtata foarte mult, vei putea sa treci peste etape mult mai repede si vei putea sa canti impreuna cu o trupa in maxim 6 luni de la data cand ai inceput meditatiile sau cursurile de chitara, vei avea mult mai multe satisfactii muzicale si vei fi atras si mai mult de lumea fascinanta a chitarei si bass-ului.

Cursurile si meditatiile de chitara si bass fac parte dintr-o metoda de predare este 100% interactiva, moderna si unica in Constanta. Confirmarea eficientei acesteia, am primit-o de la fiecare elev in parte, indiferent de varsta elevului, fie ca a fost vorba de un incepator absolut sau de un chitarist experimentat care deja canta impreuna cu o trupa.

Pentru a acoperi o cerere venita nu numai din partea elevilor mei, lucrez la un manual care va fi denumit ” Invata sa canti la chitara si bass ca un profesionist ®”, care va cuprinde toate datele si cunostintele deprinse de-a lungul timpului, atat teoretice cat si practice.

– Pentru cuprinsul lectiilor,  mergeti la meniul ACASA.

– Pentru informatii legate de continut, durata, tematica cursurilor, accesati  DETALII LECTII.

– Pentru alte detalii, referitor la tarife sau alte intrebari, vizitati PAGINA DE CONTACT.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s