Activitatea artistica

NOTA: CONTINUTUL ACESTUI BLOG ESTE PROTEJAT DE LEGEA PRIVIND DREPTUL DE AUTOR SI DREPTURILE CONEXE NR. 8/1996 CU MODIFICARILE SI COMPLETARILE ULTERIOARE. ORICE FOLOSIRE SAU COPIERE ABUZIVA A MATERIALELOR ESTE STRICT INTERZISA. AVETI NEVOIE DE ACORDUL EXPRES DIN PARTEA AUTORULUI. 

O scurta prezentare a activitatii mele artistice pana in prezent:

– Am inceput studiul teoriei muzicale si al pianului in particular de la varsta de 8 ani cu profesorii : Nitu si Grigore , amandoi profesori de pian in cadrul Liceului de Muzica din Constanta.

– La varsta de 12 ani,  am fost atras de lumea fascinanta a chitarei, dupa un concert la TV al trupei „Celelalte Cuvinte” si dupa ce am ascultat la Radio Sky  concertul : “Friday Night in San Francisco” ( Al di Meola, John Mc Laughlin, Paco de Lucia), primul profesor a fost fratele meu, care mi-a aratat elementele de baza in studiul chitarei acustice.

– Studiez chitara de peste 20 ani. Am preluat influente stilistico-muzicale din partea mai multor chitaristi si muzicieni. Printre ei se regasesc:  Eugen Mihaescu (Krypton, Axa Project) si Nicu Patoi (Platonic Band, Stefan Banica Jr.)

Am absolvit la 14 ani Scoala de Chitara a regretatului profesor Cojocaru in cadrul Clubului S.N.C. Constanta.

Am absolvit Scoala Populara de Arta la sectia chitara la 17 ani la clasa profesorului Axinte.

– In afara de cursurile si lectiile pe care le-am luat, mi-am dezvoltat si imbunatatit propriile tehnici de chitara, auzul si cunostintele de teorie muzicala printr-un program indelungat si riguros de studiu individual.

– Am activat in peste 20 de trupe si diverse formule alaturi de muzicieni profesionisti.

– Am continuat activitatea muzicala in timpul liceului in trupele Sirinx ( alaturi de Silviu Zama, Cosmin Bruna, Radu Chiriac) si  Athor alaturi de Bogdan Costea (actual la trupa Magica) si  Dorin Topala (Valahia).

– In cadrul Liceului de Muzica din Constanta am activat  in trupele Ahtum’s Jazz ( am fost invitati la un festival in Polonia) si Funky Jazz  alaturi de Sebastian Burneci ( Loredana, Sfefan Banica Jr., B.I.M.S., 3 Is A Good Number), Ionut Micu ( Talisman, Tandarica, Krypton, Phoenix etc.), Florin Romascu (Sistem), Adi Ciuplea ( Vita de Vie, Publika, Platonic Band), Serban Niculae ( Marfar), Laura Mihaila (ex- Valahia), George si Catalin Bosnea.

Sound And Vision  alaturi de Cristi Broasca ( Old Number 7) , Dorian Pirvu( G.K. GROUP Grecia), Leonard  Serban (tobosar profesionist pe vase de croaziera).

– Urmatoarea trupa in care am cantat este Wolfram alaturi de Adrian Ciuplea si de Simion Crudu.

Zero Grade alaturi de Ionut Bacula „Papu”, Laur Costea ( Trupa Zero, Happy Hour la Pro TV- Catalin Maruta) , Catalin Florea (Supermassive) si Mihai Ursu „Stu”.

Blues Project alaturi de Roxana Stroe ( Foxy Lady), Corneliu Stroe si de Mihai Ursu „Stu” (B!G BAND, Zero, Crossover).

C.N.M. Project alaturi de Narcis Chiamil ( Laurentiu Duta Band) si Mihai Ursu( B!G BAND, Zero, Crossover).

– Pe parcursul a 4 ani de zile am fost angajat ca muzician pe vase de croaziera in diverse formule si repertorii (solist vocal in show sau chitarist/vocal in trio).

– Am activat  in trupa STINGRAY alaturi de Adrian Mateescu ( Fortuneteller) si Narcis Chiamil  (Laurentiu Duta Band).

– Am colaborat cu Black Sea Orchestra ( formata din Liviu Marculescu-trombon, Giani Amarandei-contrabass, Emil Tanase-tobe, Elena Gatcin-pian/keyboards, Nicu Spataru-saxofon, Nicu Dima-trompeta).

– Am fost chitarist si solist vocal la CORNELIU STROE’S BLUES BAND impreuna cu Iulia Crasmaru (B!G BAND, Crossover), Mihai Ursu „Stu” ( B!G BAND, Zero, Crossover), Roxana Stroe ( FoxxyLady). 

Am activat ca si chitarist – backing vocals in cadrul  Cover Project alaturi de:  Sebastian Natas – tobe (Interitus Dei, Magica, Sunshine Experiment), Catalin Stefanescu – chitara bass ( Instinct, Sunshine Experiment), Ana Cocos voce (absolventa a Conservatorului Universitatii Ovidius) si Diana Brasov– voce.

– Sunt chitarist/solist vocal in trupa SHAKEDOWN din Constanta (alaturi de Emil TanaseGeorge ManafuElena Gatcin si Andrei Railean).

– Pentru alte detalii, referitor la tarife sau alte intrebari, vizitati PAGINA DE CONTACT.

Anunțuri
Comentarii
  1. Emil Tanase spune:

    Emil Tanase ( muzician si percutionist profesionist) absolvent al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti: „Un chitarist desavarsit si nu o spun doar pentru ca suntem prieteni!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s